Xarxes

 


Calendari

Juliol 2020 Agost 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Segueix-nos a:
Nom
Cognoms
Edat
Municipi
Adreça electrònica
CAPTCHA Image
Refresh Image

Destaquem...
Recursos Locals

Centre Cívic
CJV
Ajuntament de Valls
VallsGenera
cultura
VxL
Recanvi
Oficina Jove

Altres Recursos

Garantia Juvenil
Universitats catalanes
Cursos, cursets i tallers
Adolescents
Sexe
ACTIC
Estudiar a Catalunya
Compartim cotxe
Volència masclista
Notícies
3ª FIRA CAMINS FP
L’Ajuntament de Tarragona acull enguany la celebració de la Fira de la Formació Professional, que tindrà lloc els propers dies 3 i 4 de maig de 2018 al Recinte Firal del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.A la Fira coneixereu l'oferta de formació professionalitzadora del Camp de Tarragona. El seu objectiu és donar a conèixer a futurs estudiants i empreses les famílies professionals, especialitats i centres que la imparteixen al territori. 
#ELSJOVESFEMCOSES

MOSTRA D'ENTITATS JUVENILS DE VALLS

Busques un esplai a la teva població? Et vols associar amb altres joves que comparteixen els teus interessos? Coneixes les entitats juvenils de Valls i les seves activitats?
Formar part d’una associació és participar en la societat, amb implicació social i compromís.
Valls disposa d'una gran riquesa en el teixit associatiu, i part de les entitats són de caràcter juvenil. Vine a descobrir i a conèixer quines entitats i grups juvenils hi ha a Valls i les activitats que realitzen. Hi haurà música, activitats per a joves, berenar i premis, molts premis!!!!!
 
SORTIDES JOVES DE LA VAVEZONE
Aquesta primavera no et quedis a casa! Des de VallsJove, el Patronat Municipal d'Esports de Valls i els serveis de joventut d'Alcover, el Pla de Sta.Maria i Vila-Rodona hem preparat una nova sortida per a descobrir la natura mentre practiques esport. Coneixeràs els passos verticals a Tivissa amb dues vies ferrades! Les persones de Valls, a més, teniu un 50% de descompte!
Passa a recollir el full d'inscripció a les oficines de VallsJove (Espai Ca Creus: c/St.Pere, 2), o descarrega't el formulari aquí i ens l'entregues omplert:
- Inscripció per majors d'edat
- Autorització i inscripció per menors d'edat
- Contracte de convivència