Xarxes

 


Calendari

Setembre 2020 Octubre 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Segueix-nos a:
Nom
Cognoms
Edat
Municipi
Adreça electrònica
CAPTCHA Image
Refresh Image

Destaquem...
Recursos Locals

Centre Cívic
CJV
Ajuntament de Valls
VallsGenera
cultura
VxL
Recanvi
Oficina Jove

Altres Recursos

Garantia Juvenil
Universitats catalanes
Cursos, cursets i tallers
Adolescents
Sexe
ACTIC
Estudiar a Catalunya
Compartim cotxe
Volència masclista
Notícies
PREINSCRIPCIONS ALS CAMPS DE TREBALL 2018
Un any més, la Direcció General de Joventut organitza camps de treball per als i les joves -atenent al component social, a l’intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l’entorn local-, i aposta per la millora qualitativa dels projectes. El programa de camps de treball, adreçat a joves de 14 a 29 anys, inclou els camps de treball a Catalunya, els camps de treball a la resta de l’Estat i els camps de treball internacionals.
El període per preinscriure’s als programes de camps de treball a Catalunya per a joves catalans, camps de treball a Catalunya d’intercanvi amb la resta de l’estat, així com per a la oferta de places de camps de treball a altres CCAA, és del 9 d’abril (a partir de les 12 h del migdia) al 17 d’abril (fins a les 12 h del migdia)

PORTAL PREINSCRIPCIONS: http://www.xanascat.cat/PortalPreinscripcions/  
Com cada any disposeu de la informació general, oferta i preinscripcions als Camps de treball al
JOVE.CAT

 
#SantJordiValls18

Sant Jordi farà esclatar la primavera de les lletres a Valls

El Sant Jordi vallenc aplegarà durant dues setmanes una cinquantena d’activitats al voltant del món dels llibres i de la llegenda del patró de Catalunya, festa nacional que també se celebra internacionalment ja que l’any 1995 la Unesco va declarar el 23 d’abril Dia Mundial del Llibre.
Entre les activitats previstes en destaquem l'acte d’entrega de premis del Concurs de relats breus organitzada per VallsJove, que es realitzarà a les 12h. als jardins de la Biblioteca Popular, el dissabte 21 d'abril. Els compassos musicals acompanyaran a una de les cites tradicionals del Sant Jordi vallenc, l’entrega dels guardons literaris juvenils, que aquest any s’intercalen amb la interpretació de diversos fragments dels dietaris de les primeres bibliotecàries de Valls. Amb la col·laboració de: Llibreries Adserà, Ditec, Roca i Tram, Escola Municipal de Música Robert Gerhard, JCA Cinemes Valls.
Més info AQUÍ.