Xarxes

 


Calendari

Febrer 2018 Març 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Segueix-nos a:
Nom
Cognoms
Edat
Municipi
Adreça electrònica
CAPTCHA Image
Refresh Image

Destaquem...


Recursos Locals

Centre Cívic
CJV
Ajuntament de Valls
Carnet cultural
VallsGenera
cultura
VxL
Compartim cotxe
Recanvi
Oficina Jove

Altres Recursos

Garantia Juvenil
Universitats catalanes
Cursos, cursets i tallers
Adolescents
Sexe
ACTIC
Estudiar a Catalunya
Volència masclista
NEIX LA COORDINADORA DE JOVES DE VALLS
La proposta és el resultat d'un any de treball intern entre les entitats de joves de la ciutat i el servei de joventut de l'Ajuntament «VallsJove».
Actualment, la Coordinadora ja aglutina una dotzena d'entitats.

Les entitats juvenils de la ciutat, després d'un any de treball conjuntament amb el servei municipal de Joventut «VallsJove», han presentat el nou projecte de la Coordinadora de Joves de Valls. Aquest nou espai té per objectiu coordinar i treballar conjuntament amb les diferents associacions juvenils i actuar com intermediari i interlocutor amb el servei de Joventut. De moment, participen del projecte una dotzena d'entitats, però amb voluntat de seguir creixent i aglutinant més associacions. La Coordinadora pretén incidir en els diferents àmbits que afecten als joves, de manera transversal: l’educatiu, l’esportiu, el social, el cultural, el polític... Un espai de tots i per a tots que faciliti el treball coordinat i conjunt entre les diferents entitats juvenils.

 

Article complet...
 
DESCOMPTES I PROMOCIONS CULTURALS PER A JOVES
Teatres de Valls ofereix un seguit de PROMOCIONS I DESCOMPTES per als JOVES en la seva programació. Informa't dels AVANTATGES i AIXEQUEM EL TALÓ!
I aquest dissabte pots gaudir de la PROMOCIÓ JOVE del 3x30x30 (entrades a 3€ per menors de 30 anys 30 minuts abans de l'inici de la funció) a l'espectacle Marits i mullers que es representa al Centre Cultural a les 21.00h.


Article complet...
 
L'ESPAI DE L'ESTUDIANT: 25 I 26 DE FEBRER
L’Espai de l’Estudiant és el saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona, una fira anual que se celebra a Valls (Alt Camp) i que inclou, entre d’altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya, partint d’una idea de descentralització -atansar l’oferta informativa a la demanda de les comarques de Tarragona- i d’optimització d’esforços –un ambient menys massificat permet, per una banda, identificar millor els centres formatius per part dels alumnes i per l’altra millorar les condicions en què els informadors realitzen la seva tasca.

 
FP DUAL A ALEMANYA

Nova oportunitat per al jovent català interessat en aquesta modalitat de formació professional que, en l’edició 2016, ofereix de 350 a 500 places per estudiar i treballar a Alemanya.

 
L’FP dual és un nou format de formació professional que combina treball a l’empresa i formació teòrica al centre de formació professional. És a dir, alterna l’aprenentatge a les aules amb l’experiència laboral a les empreses. El programa Catazubi segueix aquest model i remunera amb un sou de 818 €/nets mensuals durant el mes de pràctiques i durant els 3-3,5 anys que dura. El programa inclou també, un curs intensiu d’alemany.

CATAZUBI
Article complet...
 
TENS DUBTES? CONSULTORIA EN LÍNIA
Professionals de la psicologia, la sexualitat i l'alimentació resoldran els teus dubtes.
Anònimament i gratuitament!

 Consultori en línia

Resultat d'imatges de fes la teva consulta
 

 
QUÈ ESTUDIAR A LES UNIVERSITATS CATALANES?
Amb l'objectiu de facilitar-te la tria dels estudis universitaris, el web Què i per què estudiar a les universitats catalanes? (QPQ) posa al teu abast la informació i les eines necessàries perquè planifiquis el teu futur acadèmic. Tens a la teva disposició totes les dades permanentment actualitzades dels estudis oficials de grau i màster universitari que s'imparteixen a Catalunya.


Article complet...
 
<< Inici < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

Resultats 101 - 110 de 208