Xarxes

 


Calendari

Juliol 2019 Agost 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Segueix-nos a:
Nom
Cognoms
Edat
Municipi
Adreça electrònica
CAPTCHA Image
Refresh Image

Destaquem...
Recursos Locals

Centre Cívic
CJV
Ajuntament de Valls
VallsGenera
cultura
VxL
Recanvi
Oficina Jove

Altres Recursos

Garantia Juvenil
Universitats catalanes
Cursos, cursets i tallers
Adolescents
Sexe
ACTIC
Estudiar a Catalunya
Compartim cotxe
Volència masclista
NOVA PROGRAMACIÓ DEL CENTRE CÍVIC DE VALLS
Ja us podeu descarregar la nova programació de primavera (abril-juny) del Centre Cívic!Trobareu cursos, tallers i altres activitats per a tots els públics. Les inscripcions començaran el proper dilluns 23 de març en horari de matí 10 a 14 hores; i les tardes de dimarts i dijous de 17 a 19 hores.


(Clica sobre la imatge per a descarregar-te la programació)
 
CARNET JOVE
D'ara i fins el 12 d'abril pots passar per l'oficina de VallsJove (Espai Ca Creus, c/St.Pere, 2, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i, dimarts i dijous de 17 a 19 hores) a recollir el tiquet per a tenir el carnet Jove de manera GRATUÏTA.
Per a més, informació sobre els avantatges del carnet Jove ves AQUÍ.


 
CONCURS DE CARTELLS

de la Festa Major de Sant Joan de Valls

La Xarxa de Cultura de Valls, en la seva tasca de suport a la creació, convoca el concurs de cartells anunciadors de Sant Joan 2015. Pots consultar les bases AQUÍ.


 
15è ESPAI DE L'ESTUDIANT A VALLS
L’Espai de l’Estudiant és el saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona, una fira anual que se celebra a Valls (Alt Camp) i que inclou, entre d’altres, tota la proposta formativa a nivell universitari i de cicles formatius de Catalunya, partint d’una idea de descentralització -atansar l’oferta informativa a la demanda de les comarques de Tarragona- i d’optimització d’esforços –un ambient menys massificat permet, per una banda, identificar millor els centres formatius per part dels alumnes i per l’altra millorar les condicions en què els informadors realitzen la seva tasca.


Article complet...
 
CAMPS DE TREBALL

Els camps de treball són organitzats per entitats i associacions juvenils, amb el suport de la Direcció General de Joventut. Combinen el lleure amb el servei a la comunitat, bé ajudant persones, bé protegint la natura, bé recuperant el patrimoni, etc. Hi ha molts camps de treball, tant a Catalunya com arreu del món.


Article complet...
 
XERRADA INFORMATIVA SOBRE LES OBLIGACIONS FISCALS DE LES ENTITATS SENSE ÀNIM DE LUCRE

Davant dels canvis que suposa la reforma fiscal aprovada a finals del mes de novembre, totes les associacions, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació (veïns, AMPA, culturals, socials, esportives, etc.) estan obligades a  presentar la declaració de l’impost de societats i a portar una comptabilitat per partida doble d’acord amb el Pla General Comptable d’associacions i fundacions catalanes.


Article complet...
 
<< Inici < Anterior 21 22 23 24 25 26 Següent > Final >>

Resultats 201 - 210 de 257