Xarxes

 


Calendari

Agost 2017 Setembre 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Segueix-nos a:
Nom
Cognoms
Edat
Municipi
Adreça electrònica
CAPTCHA Image
Refresh Image

Destaquem...


Recursos Locals

Centre Cívic
CJV
Ajuntament de Valls
Carnet cultural
VallsGenera
cultura
VxL
Compartim cotxe
Recanvi
Oficina Jove

Altres Recursos

Garantia Juvenil
Universitats catalanes
Cursos, cursets i tallers
Adolescents
Sexe
ACTIC
Estudiar a Catalunya
Volència masclista
Recursos per a artistes a Internet (arts plàstiques i música)
Ser artista, viure del teu art i no “morir” en l’intent és possible? Dedicar-se professionalment al món de l’art sempre ha estat complicat, ara però, Internet obre noves finestres, camins i expectatives. T’expliquem de quines opcions disposes.

Article complet...
 
VOLS ANAR A L'ESTRANGER?
Coneix el Programa ERASMUS+
Programes de mobilitat en l'àmbit de l'educació, la formació, la joventut i l'esport. 

 
Xerrada gratuïta: "COACHING PER A JOVES EXTRAORDINARIS"
Vius la vida que tu vols? Necessites un canvi? Vols aprendre eines per dirigir la teva vida?
Què és el Coaching, per a què serveix i com et pot ajudar per construir la vida que tu vols? Descobreix-ho en aquesta xerrada, el dijous 28 de gener a les 20h al Centre Cívic.


 

 
ACTIVITATS DEL CENTRE CÍVIC AMB PLACES DISPONIBLES: no ho deixis passar!
Encara queden places disponibles pels següents cursos!Podeu realitzar les inscripcions al Centre Cívic: de dilluns a divendres de 10 a 12h i de dilluns a dijous de 17 a 19h.

 

 


 


 
 
Estimar no fa mal! Viu l'amor lliure de violència
El programa Estimar no fa mal s’emmarca dins la línia estratègica de Sensibilització i Prevenció del Programa d’Intervenció Integral contra la Violència Masclista (PIIVM 2012-2015) i respon a la voluntat homogeneïtzar i millorar l’eficàcia del conjunt de les actuacions preventives així com dels continguts que s’adrecen a joves adolescents que es realitzen des de les diferents administracions públiques i institucions.

Estimar no fa mal s’adreça a joves d’entre 10 i 19 anys, a professionals que treballen amb aquests joves i que poden actuar com a agents preventius, així com a pares i mares. El programa pretén dotar els i les professionals que treballen amb joves adolescents de les competències necessàries per realitzar accions de prevenció de les situacions d'abús en les relacions de parella i afectives i fomentar actituds i comportaments igualitaris, tot promovent la reflexió al voltant dels comportaments abusius vinculats als rols de gènere i als models de feminitat i masculinitat.Les actuacions són desenvolupades conjuntament per l’Institut Català de les Dones,la Direcció Generalde Joventut, la Secretaria de Família ila Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, totes elles unitats del Departament de Benestar Social i Família, i els Departaments d’Ensenyament, Salut, Interior i Justícia. 

 
 
Article complet...
 
Productes de suport al treball autònom
Us adjuntem el Tríptic informatiu ‘Productes de suport al treball autònom’ (Departament d’Empresa i Ocupació) sobre productes de suport al treball autònom que inclou els ajuts a l’autoocupació per a joves i ajuts a la contractació de joves en el marc de la Garantia juvenil, així com informació de dos programes més destinats a autònoms: el programa Consolida’t i la línia Emprèn 2015.


(cliqueu sobre la imatge per a descarregar-vos el tríptic)


Article complet...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 91 - 100 de 188