Xarxes

 


Calendari

Abril 2020 Maig 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Segueix-nos a:
Nom
Cognoms
Edat
Municipi
Adreça electrònica
CAPTCHA Image
Refresh Image

Destaquem...
Recursos Locals

Centre Cívic
CJV
Ajuntament de Valls
VallsGenera
cultura
VxL
Recanvi
Oficina Jove

Altres Recursos

Garantia Juvenil
Universitats catalanes
Cursos, cursets i tallers
Adolescents
Sexe
ACTIC
Estudiar a Catalunya
Compartim cotxe
Volència masclista
Campanya de recollida d'aliments

Volem informar-vos d'una iniciativa solidària que estem a punt de tirar endavant. Del 2 al 24 de desembre, l'Ajuntament de Valls, amb la implicació de tots els vallencs i vallenques (comerços, empreses, entitats, institucions...) engeguem una campanya de recollida d'aliments per aquelles persones més necessitades del poble, que ara més que mai, necessiten l'ajut i la complicitat de totes i tots nosaltres.

 

Durant aquests dies, es situaran punts de recollida d'aliments a diversos establiments, equipaments municipals i altres espais de Valls i posteriorment, la recol·lecta es distribuirà a través de Càritas i Creu Roja a les famílies que més estan notant les conseqüències de la crisi.

 

Es tracta d'un projecte unitari i ambiciós que no només requereix aportacions alimentàries dels ciutadans, sinó un suport especial per a l'organització, la gestió i la coordinació de la campanya perquè aquesta sigui un èxit rotund!
 

Durant la campanya, necessitem persones implicades i solidàries que destinin una part del seu temps lliure (tot petit esforç és benvingut i imprescindible, ja sigui una hora o en siguin deu) a tasques com supervisar la recol·lecta als comerços o responsabilitzar-se dels punts de recollida mòbils que es situaran ens diversos espais del municipi (Per participar-hi és necessari tenir més de quinze anys).

 

Tan sols us demanem un petit cop de que, de ben segur, tindrà uns efectes enormes per fer una mica més dignes les vides de moltes famílies vallencs i vallenques que en aquests moments estan passant moltes dificultats per tirar endavant.


 

Per aquest motiu, us convoquem el dia 28 de novembre a les 19,30h a la Sala d'Actes de Casa Caritat a una reunió informativa on us explicarem detalladament la campanya. Tot i això, us adjuntem la FITXA D'INSCRIPCIÓ que podeu enviar-nos a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la abans del dia 28 de novembre.
 

Moltes gràcies per poder comptar amb vosaltres en una iniciativa tant imprescindible com aquesta!

 

Us esperem a la reunió informativa.

 
< Anterior   Següent >