Xarxes

 


Calendari

Octubre 2018 Novembre 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Segueix-nos a:
Nom
Cognoms
Edat
Municipi
Adreça electrònica
CAPTCHA Image
Refresh Image

Destaquem...


Recursos Locals

Centre Cívic
CJV
Ajuntament de Valls
Carnet cultural
VallsGenera
cultura
VxL
Compartim cotxe
Recanvi
Oficina Jove

Altres Recursos

Garantia Juvenil
Universitats catalanes
Cursos, cursets i tallers
Adolescents
Sexe
ACTIC
Estudiar a Catalunya
Volència masclista
ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS DE RELATS BREUS-SANT JORDI 2016
El dissabte 23 d'abril, diada de Sant Jordi, va ser la data en què va tenir lloc l'entrega de premis del Concurs de relats breus organitzat per la Regidoria de Joventut. Un certamen que ja compta amb 10 anys de vida i que està plenament consolidat entre els actes culturals de la Diada de Sant Jordi de la ciutat.

La regidora de Joventut, Bàrbara Flores, destacava en la presentació del certamen que «aquest acte permet mantenir viva la flama de la cultura i la llengua catalana com a instrument de cohesió social de tots i totes les vallenques». Un certamen, que al llarg d'una dècada, ha comptat amb la participació de més de 1.000 relats.

El concurs de relats breus, que consta de quatre guardons, amb el nom de les quatre llibreries col·laboradores, va comptar en aquesta edició amb la participació de 80 relats. Els premiats van rebre a part d'una dotació econòmica, un xec regal de les llibreries col·laboradores -Adserà, Ditec, Tram i Roca- i entrades als cinemes JCA de Valls. La relació de premiats per categories va ser la següent:

  • Categoria Adserà (1er i 2on d'ESO): Miriam Ramón Fuertes, amb el relat «El somni» (segon premi) i Judit Jordà Terrado, amb el relat «La ballarina» (primer premi).

  • Categoria Ditec (3er i 4art d'ESO): Nil Novau Ferré, amb el relat «Adéu, intentaré tornar» (segon premi) i Sarai Morales Pedrosa, amb «Et dono la meva vida» (primer premi).

  • Categoria Tram (de 16 a 25 anys): Elena Bernabeu Volpin, amb el relat «Cinc anys i dos cors» (segon premi) i Estel Romeu Rivillas amb «Far d'esperances» (primer premi).

  • Categoria Roca (de 26 a 34 anys): desert.

L'acte, va comptar a més, amb la participació de tres alumnes de l'escola municipal de música Robert Gerhard de la ciutat de Valls, que van interpretar tres peces musicals i el grup de teatre de l'Institut Jaume Huguet que van interpretar dos fragments del Llibre de les Bèsties de Ramon Llull en commemoració dels 700 anys de la mort de l'autor català. L'acte, que va cloure la regidora Bàrbara Flores, va finalitzar amb agraïments als participants, empreses col·laboradores, als membres del jurat i a l'escola Robert Gerhard i l'Institut Jaume Huguet. Posteriorment, l'escenari dels Jardins de la Biblioteca Popular va acollir un petit refrigeri per la seixantena d'assistents al certamen.

 
< Anterior   Següent >