Xarxes

 


Calendari

Febrer 2019 Març 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Segueix-nos a:
Nom
Cognoms
Edat
Municipi
Adreça electrònica
CAPTCHA Image
Refresh Image

Destaquem...


Recursos Locals

Centre Cívic
CJV
Ajuntament de Valls
Carnet cultural
VallsGenera
cultura
VxL
Compartim cotxe
Recanvi
Oficina Jove

Altres Recursos

Garantia Juvenil
Universitats catalanes
Cursos, cursets i tallers
Adolescents
Sexe
ACTIC
Estudiar a Catalunya
Volència masclista
Ajudes per a estudis postobligatoris (curs 2016-2017)

Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp, la Fundació Ciutat de Valls i l’Ajuntament de Valls, a través de les regidories de Benestar Social, de Joventut i Acció Cívica i Joventut, i Ensenyament, obren una nova convocatòria d'ajudes per a estudiants d'ensenyament postobligatori.

Descarrega't tota la DOCUMENTACIÓ:
Consulta les bases de la convocatòria AQUÍ.
Descarrega't l'imprès de sol·licitud AQUÍ.

Descarrega't el model de certificació acadèmica AQUÍ.S'obre la convocatòria d'ajuts per alumnes que cursin ensenyaments postobligatoris


Aquestes beques tenen per finalitat ajudar econòmicament als estudiants que realitzin estudis postobligatoris per al curs 2016/2017. D'aquesta manera es pretén que cap estudiant de la ciutat quedi exclòs de l'accés a la formació postobligatòria per raons econòmiques en el marc de la igualtat d'oportunitats i, de facilitar i millorar la formació de les persones joves com a pas previ al futur procés d'inserció laboral. Les bases de les ajudes tenen en compte, doncs, la situació econòmica familiar, però també l'expedient acadèmic dels estudiants per tal de premiar els que presenten un bon resultat en els seus estudis. El pressupost total de les ajudes s'incrementa enguany fins als 10.000 euros, superant així la dotació econòmica de l'any passat. S'estima que les ajudes poden arribar a beneficiar a més de quaranta alumnes que podran rebre entre 200 i 250 euros per ampliar la seva formació.

El calendari per a la presentació de sol·licituds de la primera convocatòria és entre el 5 i el 15 de juliol a l'oficina del servei de Joventut: Espai Ca Creus (c/St.Pere, 2), despatx de la primera planta, de dilluns a divendres de 10h a 14 hores (o bé contactant via telefònica al 977 60 98 49 o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la ). En segona convocatòria el termini de presentació de sol·licituds serà del 12 al 23 de setembre.

Podran presentar-se a la convocatòria els joves empadronats a Valls i nascuts a partir de l'1 de gener de 1991, que el curs 2016/17 es matriculin en estudis de batxillerat, o formació professional (Cicles formatius de grau mitjà, Cicles formatius de grau superior) o CAS (Curs d'Accés a cicles formatius de grau superior).

Documentació que cal aportar:

 1. Model normalitzat de sol·licitud.

 2. Certificat original de convivència actualitzat que acrediti la residència al municipi de Valls.

 3. Fotocòpia del llibre de família acompanyat de l'original.

 4. Certificat emès pel centre on ha cursat estudis en el qual s'especifica els estudis realitzats el curs 2015/16, el grau d'assoliment dels continguts i la nota mitjana obtinguda. El mateix en cas que els estudis s'hagin fet en cursos anteriors.

 5. Còpia, acompanyada de l'original de la declaració de la renda corresponent a l'exercici 2015 de tots els membres del nucli de convivència majors de 18 anys, o certificats demostratius de la totalitat d'ingressos del nucli familiar (segons es detalla en el punt 7).

 6. Família monoparental: còpia de la sentència de separació o divorci amb el conveni regulador i/o targeta de família monoparental.

 7. En cas de no estar obligats a fer la declaració de la renda o, en cas de canvi de la situació econòmica:

 • Certificat positiu o negatiu d’ingressos

 • Justificant de pensions actuals

 • Fotocòpia dels contractes temporals i nòmines corresponents.

 • Informe de vida laboral de la Tresoreria de la Seguretat Social.

 • Altra documentació que es consideri necessària per tal d'acreditar la situació econòmica de la unitat familiar.

 1. Còpia del resguard de la matrícula en cas que els estudis es realitzin en un altre municipi.

Les persones interessades podran consultar les bases i descarregar-se el formulari de sol·licitud a través del web: www.vallsjove.cat o www.valls.cat

 
< Anterior   Següent >