Xarxes

 


Calendari

Agost 2020 Setembre 2020
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Segueix-nos a:
Nom
Cognoms
Edat
Municipi
Adreça electrònica
CAPTCHA Image
Refresh Image

Destaquem...
Recursos Locals

Centre Cívic
CJV
Ajuntament de Valls
VallsGenera
cultura
VxL
Recanvi
Oficina Jove

Altres Recursos

Garantia Juvenil
Universitats catalanes
Cursos, cursets i tallers
Adolescents
Sexe
ACTIC
Estudiar a Catalunya
Compartim cotxe
Volència masclista
JORNADES DE PARTICIPACIÓ JOVE

El servei de joventut organitza unes jornades de participació pel proper dissabte 10 de juny
Les jornades tindran lloc a la sala d'actes de l'Escola Enxaneta i s'emmarquen en el procés d'elaboració del nou Pla Local de Joventut.

El Servei de Joventut de Valls ha iniciat els treballs per a l'elaboració del nou Pla Local de Joventut amb vigència pel període 2017/2020. El Pla, que ha de definir les polítiques de joventut del municipi pels propers quatre anys, ha de ser una eina que afavoreixi el projecte de vida dels joves de la ciutat i millorar-ne la seva qualitat de vida, a partir de l'anàlisi de la realitat municipal i la participació dels joves en la definició de les prioritats estratègiques en polítiques de joventut.

Amb aquesta finalitat, es va iniciar el passat mes d'abril l'enquesta jove, on han participat 400 alumnes dels tres instituts de la ciutat (institut Jaume Huguet, Serra de Miramar i Narcís Oller) i de VallsGenera. L'enquesta, que també es pot omplit online a través de la pàgina web de VallsJove fins al proper 5 de juny, ja ha recollit la participació de 150 joves d'entre 16 i 34 anys. Els resultats de l'enquesta serviran per a realitzar la diagnosi del nou Pla Local de Joventut (2017-2020). A més, entre els i les participants es realitzarà un sorteig amb diferents premis: dues entrades al Festiuet, una "sortida jove" a Portaventura, dues entrades al Pessebre Vivent, dues entrades al Teatre, dos abonaments de 10 pel Patronat d'Esports i un abonament d'estiu a les instal·lacions esportives del Fornàs.
Per a definiri i prioritzar les línies de treball del futur Pla, des del servei s'han organitzat unes jornades participatives. En aquestes es donara a conèixer els resultats de l'enquesta i es treballarà a través de
grups de discussió per àmbits temàtics. A les jornades hi poden participar tots els i les joves de Valls en edats compreses entre els 16 i els 34 anys.

Totes les persones interessades en participar i, per a previsió d'organització, poden fer-ho presencialment a les oficines de Valls Jove (c/St.Pere, 2- Espai Ca Creus), via telefònica (977 60 98 49) o a través del correu electrònic ( Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la ).

 
< Anterior   Següent >