Xarxes

 


Calendari

Agost 2021 Setembre 2021
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Segueix-nos a:
Nom
Cognoms
Edat
Municipi
Adreça electrònica
CAPTCHA Image
Refresh Image

Destaquem...
Recursos Locals

Centre Cívic
CJV
Ajuntament de Valls
VallsGenera
cultura
VxL
Recanvi
Oficina Jove

Altres Recursos

Garantia Juvenil
Universitats catalanes
Cursos, cursets i tallers
Adolescents
Sexe
ACTIC
Estudiar a Catalunya
Compartim cotxe
Volència masclista
#ELSJOVESFEMCOSES

MOSTRA D'ENTITATS JUVENILS DE VALLS

Busques un esplai a la teva població? Et vols associar amb altres joves que comparteixen els teus interessos? Coneixes les entitats juvenils de Valls i les seves activitats?
Formar part d’una associació és participar en la societat, amb implicació social i compromís.
Valls disposa d'una gran riquesa en el teixit associatiu, i part de les entitats són de caràcter juvenil. Vine a descobrir i a conèixer quines entitats i grups juvenils hi ha a Valls i les activitats que realitzen. Hi haurà música, activitats per a joves, berenar i premis, molts premis!!!!!
Article complet...
 
#SantJordiValls18

Sant Jordi farà esclatar la primavera de les lletres a Valls

El Sant Jordi vallenc aplegarà durant dues setmanes una cinquantena d’activitats al voltant del món dels llibres i de la llegenda del patró de Catalunya, festa nacional que també se celebra internacionalment ja que l’any 1995 la Unesco va declarar el 23 d’abril Dia Mundial del Llibre.
Entre les activitats previstes en destaquem l'acte d’entrega de premis del Concurs de relats breus organitzada per VallsJove, que es realitzarà a les 12h. als jardins de la Biblioteca Popular, el dissabte 21 d'abril. Els compassos musicals acompanyaran a una de les cites tradicionals del Sant Jordi vallenc, l’entrega dels guardons literaris juvenils, que aquest any s’intercalen amb la interpretació de diversos fragments dels dietaris de les primeres bibliotecàries de Valls. Amb la col·laboració de: Llibreries Adserà, Ditec, Roca i Tram, Escola Municipal de Música Robert Gerhard, JCA Cinemes Valls.
Més info AQUÍ.